Extensions

Invinsible wefts

Wij zijn super enthousiast over de allernieuwste techniek: INVINSIBLE WEAVE. Je kunt je haar los dragen in een staart of optillen niemand zal zien dat jij extensions draagt! Door onze kennis en ervaring kunnen we de kleur van de extensions zo goed met je natuurlijke haar matchen, dat de weave niet van jou natuurlijke haar te onderscheiden is. 

De invinsible weave is de allernieuwste techniek en zorgt ervoor dat jij je haar kunt verlengen of kunt verdikken maar niemand zal zien dat jij extensions draagt. Met een goede verzorging gaan de extensions ook nog is lang mee, en het fijne is dat je er alles mee kunt doen zoals je normaal misschien doet: wassen, föhnen, stylen zonder dat de extensions beschadigd raken.

Als je opzoek bent om jou haar op een natuurlijke manier te transformeren dan is de invinsible weave de juiste beslissing! Wil je meer informatie? Plan een gratis intake gesprek in om te kijken wat de mogelijkheden zijn!  

Hair extensions:

Deze one by one methode wordt zowel gebruikt bij haarverlenging als haarverdikking maar je kunt er ook prachtig volume mee creëren. Bij deze techniek worden er kleine haarstrengen gebruikt en in het haar geplaatst met een warmte tang. Dit blijft wel tot ongeveer 4/5 maanden in het haar zitten.

Ben je benieuwd geworden wat er voor jou mogelijk is? Maak gerust een intake afspraak en laat je adviseren.