Advies & techniek

Advies… Dit is waar het allemaal begint wat is de wens? wat heb je voor ogen? en wat is mogelijk? Bij jou adviesgesprek zullen we dit allemaal stap voor stap doornemen om zo te kijken wat het beste bij jou past! Hierbij kijken we ook naar de kleur de lengte de hoeveelheid en de prijs… We zullen ook alles doornemen op het gebied van het borstelen en natuurlijk de verzorging.

Wij bieden een uniek assortiment van zeer hoge kwaliteit, beschikbaar in verschillende kleuren en lengtes. Wij werken met luxe extensions die zacht en glad aanvoelen. Ze bestaan uit 100% Human Remy Hair, dit betekend dat de haarschubben volledig in tact zijn en daarom voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat zorgen.

In het haar worden micro rings geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid eigen haar, dikte van het eigen haar en de lengte wordt het aantal banen  bepaald. Aan deze micro rings  worden de weavebanen vastgenaaid. Bij deze techniek wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of chemische middelen waardoor het geen schade toebrengt aan het eigen haar.

De weavebanen  blijven afhankelijk van de eigen haargroei gemiddeld 6 weken zitten. Hierna kan het weer “omhoog” gezet worden. De weavebanen kunnen herbruikt worden, afhankelijk hoe je het verzorgd kan het minimaal 6 maanden mee gaan.