EgoBond herstel behandeling

Alter Ego Ego Bond beschermt, versterkt en hydrateert het haar.

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen. Deze ‘verbindingen’ geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze zwavelbruggen breken door chemische behandelingen leidt dit tot schade. Ego Bond behandelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met de Keravis Bond Technology. Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen resulteert dit in gezond, prachtig glanzend en zacht haar.

Het meest belangrijke en krachtige ingrediënt in EgoBond is Keravis Bond. Een natuurlijk verkregen ingrediënt gebaseerd op aminozuren en proteïnen.

Door het lage moleculaire gewicht kan het diep in de vezellaag dringen gedurende de technische behandeling. Het versterkt de haarschacht en maakt het beter bestand tegen breuk. Tegelijkertijd kan de keratine uit het actieve ingrediënt zich zetten in de buitenste laag van de schubbenlaag.

U kunt deze treatment gebruiken tijdens een kleur behandeling maar ook los van kleuring kan deze behandeling wordt toegepast om uw haar weer optimaal te herstellen!

Voor meer informatie kunt u altijd bellen/mailen.